Maliuc

Comuna Maliuc este amplasată în zona centrală a Deltei Dunării, pe bratul Sulina, fiind delimitată la nord de teritoriul administrativ al comunei Pardina si al comunei Chilia Veche, la vest de teritoriul administrativ al municipiului Tulcea, la sud de teritoriul administrativ al comunei Nufăru si al comunei Mahmudia si la est de teritoriul administrativ al comunei Crisan.
Comuna Maliuc se constituie din următoarele unităti teritorial administrative: Maliuc, resedinta de comună, Gorgova, Partizani, Vulturu, asezat pe celălalt mal fată de resedinta de comună si Ilganii de Sus situat la 7 mile km fată de resedinta de comună.

Image Map

Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întrega responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web. Toate informatiile privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina, sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.
Pentru informatii despre alte Programe desfasurate sub egida Uniunii Europene în România, cât si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene în România.
Pagina web www.galoameniideltei.ro este realizata in cadrul proiectului ”Acordarea finantarii nerambursabile, de catre Autoritatea Contractanta, pentru Sub-masura 19.4 Sprijin  pentru cheltuieli de functionare si animare”, finantat prin Fondul European Agricol de Dezvoltare Rurala, Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020, Masura 19 LEADER, contract de finantare subsecvent nr. 1 / C19401153011623818298 din data de 25.11.2016, cu o valoare de 375.660 euro / 1.699.485,84 lei.