ANUNȚ RECRUTARE ȘI SELECȚIE GRUP ȚINTĂ in cadrul proiectului „LEADER GastroTOUR”

Sinteti pasionat de gastronomie și pregătit pentru o provocare culinară în regiunile istorice ale României?
Vino alături de noi pentru crearea unei rețele de puncte de gastronomie locală, rute tematice gastronomice și organizarea de evenimente culinare cu impact pozitiv asupra dezvoltării lanțurilor scurte alimentare şi a turismului gastronomic local.
Vei avea ocazia sa afli mai multe despre înfințarea sau dezvoltarea unei afaceri locale cu profil gastronomic, să participi activ la o instruire axată pe legislația în domeniu și la un eveniment internațional în domeniu, să afli mai multe despre participarea la un lanț scurt alimentar și despre importanța utilizării produselor și rețetelor locale.
Daca domicilezi în una din comunele membre GAL Oamenii Deltei (Chilia Veche, Maliuc, Crisan, C.A. Rosetti) și ești:
– Membru al unei gospodării țărănești care deține un Punct de Gastronomie Locala sau dorește să înființeze unul
– Producător local
– Operator/lucrator in turism
– Persoana fizică și/sau reprezentant al unei entitati juridice interesate de tematica proiectului
– Membru al unei asociații/cooperative/parteneriat formal sau informal
– Membru al unui grup de producători

Înscrierea se va face pe principiul ,,primul venit – primul servit”! Locurile sunt limitate (maxim 10 persoane, inclusiv cele de pe lista de rezervă).
Te asteptam la sediul GAL Oamenii Deltei din Mun. Tulcea, str. Toamnei, nr. 1, cam. 103, jud. Tulcea pentru a completa Fișa de nscriere sau ne poti contacta telefonic la numarul de mobil 0740.100.531 ori prin email office@galoameniideltei.ro. Totodata acceseaza site-ul gal https://www.galoameniideltei.ro/ pentru a primi mai multe informații despre proiect.îANUNT RECRUTARE GT

Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întrega responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web. Toate informatiile privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina, sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.
Pentru informatii despre alte Programe desfasurate sub egida Uniunii Europene în România, cât si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene în România.
Pagina web www.galoameniideltei.ro este realizata in cadrul proiectului ”Acordarea finantarii nerambursabile, de catre Autoritatea Contractanta, pentru Sub-masura 19.4 Sprijin  pentru cheltuieli de functionare si animare”, finantat prin Fondul European Agricol de Dezvoltare Rurala, Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020, Masura 19 LEADER, contract de finantare subsecvent nr. 1 / C19401153011623818298 din data de 25.11.2016, cu o valoare de 375.660 euro / 1.699.485,84 lei.